Δωρεάν Αποστολή

Διαδικασία αποστολής της συσκευής ή πλακέτας σας

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα ή καλέστε μας για πιο άμεση συνεννόηση.

Μετά την απάντηση από εμάς, και αν συμφωνείτε με τους
Όρους Επισκευής & Εγγύησης

Στείλετε δωρεάν την συσκευή ή πλακέτα σας, με χρέωση παραλήπτη

* Αν το βάρος της συσκευασίας ξεπερνάει τα 2kg ή το συνολικό κόστος της αποστολής ξεπερνάει τα 10€ η χρέωση της αποστολής επιβαρύνει εσάς.

Μόλις παραλάβουμε και διαγνώσουμε το πρόβλημα, θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας για το τελικό κόστος της επιδιόρθωσης και τυχών έξτρα χρεώσεις για αγορά ανταλλακτικών που θα χρειαστεί να αντικατασταθούν.

Μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή, η συσκευή θα επιστραφεί πίσω σε εσάς μετά από μια εργάσιμη μέρα αφού έχει ολοκληρωθεί η συμφωνημένη πληρωμή.

* Η επιστροφή της πλακέτας ή της συσκευής σας είναι δωρεάν, εκτός αν το βάρος της συσκευασίας ξεπερνάει τα 2kg ή το συνολικό κόστος της επιστροφής ξεπερνάει τα 10€. Εάν η πλακέτα ή η συσκευή σας δεν επισκευάζεται σας την επιστρέφουμε χωρίς χρέωση τεχνικού ελένχου, επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής/παράδοσης. Στην περίπτωση που η συσκευή σας επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την επισκευή, χρεώνεστε τον τεχνικό έλεγχο της συσκευής (20€) συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης.Στην περίπτωση επιστροφής πλακέτας ή συσκευής με αξία επισκευής μικρότερη των 80€, χρεώνεστε την αξία της επισκευής συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης