Επισκευή Βιομηχανικών και Ιατρικών

Είστε γιατρός, ιατρικό εργαστήριο, ιδιωτική κλινική, βιομηχανία/βιοτεχνία και έχετε πρόβλημα με τη λειτουργία των μηχανημάτων σας, και ειδικότερα με τις πλακέτες  τους?

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να  βρούμε τις αρμόζουσες λύσεις! Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση πλακετών από ιατρικά όργανα, ιατρικά εργαλεία, ιατρικό και βιομηχανικό εξοπλισμό.


Στο εργαστήριο μας θα εκτελέσουμε μια λεπτομερή διάγνωση για να εντοπίσουμε την ακριβή αιτία της βλάβης του μηχανήματος σας. Ανεξάρτητα από τη φύση της βλάβης,  έχουμε την εμπειρία να επισκευάσουμε επιτυχώς κάθε είδους προβλήματα από βλάβες, σε επίπεδο εξαρτημάτων (component level repair). Σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητο, γίνεται αντικατάσταση κατεστραμμένων ή ελαττωματικών εξαρτημάτων με ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την επισκευή του εξοπλισμού σας σε εμάς διότι παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες επισκευής πλακετών μηχανημάτων με ταχύτητα αξιοπιστία και οικονομία.

 Η επισκευή βιομηχανικών/ιατρικών μηχανημάτων απαιτεί τεχνογνωσία που οι περισσότεροι δεν έχουν την δυνατότητα να σας προσφέρουν.

Εμείς έχουμε.

Οθόνες / Monitor

Λουτρά Υπερήχων / Ultrasonic Cleaners

Πλακέτες Αυτοματισμών

Ιατρικοί Υπερηχογράφοι/ Ultrasound

Φυγόκεντροι

Υδατόλουτρα

Θερμαντικές πλάκες

Αναδευτήρες

Ανακινητήρες

Εργαστηριακούς Ζυγούς

Οξυγονόμετρα

Πλακέτες Παγομηχανών

Μηχανές CNC / Service CNC

Controller CNC

Επισκευή TIG / MIG / Stick Ηλεκτροκολήσεων

Ferrocontrol / DARC / Ethercat Systems

Επισκευή Βιομηχανικών Ιατρικών Μηχανημάτων

Έχετε ένα μηχάνημα το οποίο δυσλειτουργεί ή είναι κατεστραμμένο?

Απαιτείται άμεση επισκευή σε τιμή χαμηλότερη από την αγορά μίας νέας μονάδας?